Chefs Special
Vier gangen voor de prijs van 3!
Op iedere donderdag en zondag geniet u een culinair vier gangen menu voor de prijs van drie. Het menu is avondvullend, wisselt met de seizoen mee en zit boordevol keukenklassiekers. Naast het culinaire diner schenken wij in een arrangement zorgvuldig gekozen wijnen van absolute klasse waarbij u kunt kiezen tussen een Royaal of Medium geschonken arrangement.
Plateau du Fromage
Surplus menu € 7,50
Camenbert D’Isigny
Rauwmelkse witschimmel- koekaas uit Normandië
Tomme Cailladou
Gepasteuriseerde Savoiekaas met look & Provençaalse kruiden
Sante Maure Touraine
Milde geitenkaas uit de Loire met een vulkanische askors
Livarot
In lisdodde gewikkeld roodschimmel- koekaasje gewassen in zeezout
Cabrales Valdeon
Koe- en geiten blauwschimmelkaas uit Noord-Spanje in grotten gerijpt onder bladeren van Esdoorn
Bijpassende wijn
Pineau des Charentes
Allerhartelijkst welkom!
Gezelschap van Maris
Vanavond zijn voor jullie in de weer
In de keuken: Rico & Hein
In de service: Anthony
In de afwas: Jeanny
Vliegende kiep: Jos
Wij serveren u ons 4 gangen Chef’s special menu Voor de prijs van een 3 gangen menu à € 58,00
Royaal geschonken wijnarrangement €38,00
Of
Medium geschonken €24,50
Menu
Amuse Bouche
Een warm welkom uit de keuken..
Voorgerecht
Everzwijn met wilde heerlijkheden & kruiderij
Tussengerecht vis
Zeetong & coquille met veel nautisch lekkers
Tussengerecht gevogelte
Anjouduif met dragon, zomertruffel & Oppendoezer Ronde
Hoofdgerechten
Zeewolffilet in peterseliejus met scampi & saffraan
Of
Ossenhaas met najaar garnituur & Madeirasaus
Of
Hazenrug filet met zwarte knoflook & Cantharellen
Nagerecht
Chocolade, ananas, geparfumeerde parfait & cassis
Als genoeg niet voldoende is, is niets genoeg!!